Boderne

Kulturrabat

Hos Urbania Street Food får du 10% i madboder og baren, når du viser din billet til en kulturoplevelse i Fredericia ved bestillingen. Rabatten gælder kun på dagen for arrangementet.

Kin_D Thai

Hos Kin_D Thai får du et bredt udvalg af lækre og aromatiske thailandske retter. Prøv vores Phanaeng, hjemmelavede forårsruller og en masse andet spændende.

Combo menu skal bestilles i boden hos Urbania Street Food.

Vi ses i Kin_D Thai

PizzaMamma

PizzaMamma er den italienske lækre pizza med sprød bund, gode råvarer til fornuftige priser, serveret af et smilende personale i skønne omgivelser

DEN MEXICANSKE

Den Mexicanske er, ja… En stor platte af alt det bedste fra Mexico. Prøv alt fra den klassiske burrito til chimichangaer og churros. Og nårh ja, så har de selvfølgelig også nachos på menuen.

STREET BURGER

Burgere til enhver smag – om du er til den gode oksekødsbøf, crispy kylling eller måske er vegetar, så har Street Burger burgeren for dig. Lækre og saftige burgere med masser af smag. Skulle sulten ikke være så stor, så prøv en af deres 3 slags snack (eller måske dem alle?).

CREPESHYTTEN

Crepeshytten serverer bl.a. de lækreste madpandekager med et bredt udvalg af fyld. Foruden madpandekagerne, kan du også smage på deres fantastiske græske fladbrød! Crepeshytten har også mad for de små – madpandekager med det sunde eller det søde.

Yazzy's

Hos Yazzy’s pita kan du nyde hjemmebagte pitabrød, der er lavet efter en gammel familieopskrift, som drager flere generationer tilbage – med brød, hvor smagen skaber minder fra bedstemors iranske køkken. Pitaerne fyldes med en skøn tandoori-grillet kylling, græsk kylling eller falafel til vegetaren. Køkkenet byder også på friske salater, hvor du kan vælge enten deres tandoori-grillet kylling eller falafel. Og sidst men ikke mindst, så er der en portion crispy fries med revet mild ost fra Arla Unika på sidelinjen. Velbekomme!