Boderne

Kulturrabat

Hos Urbania Street Food får du 10% i madboder og baren, når du viser din billet til en kulturoplevelse i Fredericia ved bestillingen. Rabatten gælder kun på dagen for arrangementet.

Kin_D Thai

Hos Kin_D Thai får du et bredt udvalg af lækre og aromatiske thailandske retter. Prøv vores Phanaeng, hjemmelavede forårsruller og en masse andet spændende. Vi ses i Kin_D Thai

PizzaMamma

PizzaMamma er den italienske lækre pizza med sprød bund, gode råvarer til fornuftige priser, serveret af et smilende personale i skønne omgivelser

DEN MEXICANSKE

Den Mexicanske er, ja… En stor platte af alt det bedste fra Mexico. Prøv alt fra den klassiske burrito til chimichangaer og churros. Og nårh ja, så har de selvfølgelig også nachos på menuen.

STREET BURGER

Burgere til enhver smag – om du er til den gode oksekødsbøf, crispy kylling eller måske er vegetar, så har Street Burger burgeren for dig. Lækre og saftige burgere med masser af smag. Skulle sulten ikke være så stor, så prøv en af deres 3 slags snack (eller måske dem alle?).

DEN GRØNNE GRIS

Navnet afspejler at køkkenet er lidt af begge verdener. Et lækkert udvalg af forskellige salater, men samtidig også mulighed for fx at nyde en god gammeldags flæskestegssandwich eller måske den sprøde kyllingesandwich.

CREPESHYTTEN

Crepeshytten serverer bl.a. de lækreste madpandekager med et bredt udvalg af fyld. Foruden madpandekagerne, kan du også smage på deres fantastiske græske fladbrød! Crepeshytten har også mad for de små – madpandekager med det sunde eller det søde.