Boderne

Kulturrabat

Hos Urbania Street Food får du 10% i madboder og baren, når du viser din billet til en kulturoplevelse i Fredericia ved bestillingen. Rabatten gælder kun på dagen for arrangementet.

Kin_D Thai

Hos Kin_D Thai får du et bredt udvalg af lækre og aromatiske thailandske retter. Prøv vores Phanaeng, hjemmelavede forårsruller og en masse andet spændende.

Combo menu skal bestilles i boden hos Urbania Street Food.

Vi ses i Kin_D Thai

PizzaMamma

PizzaMamma er den italienske lækre pizza med sprød bund, gode råvarer til fornuftige priser, serveret af et smilende personale i skønne omgivelser

DEN MEXICANSKE

Den Mexicanske er, ja… En stor platte af alt det bedste fra Mexico. Prøv alt fra den klassiske burrito til chimichangaer og churros. Og nårh ja, så har de selvfølgelig også nachos på menuen.

STREET BURGER

Burgere til enhver smag – om du er til den gode oksekødsbøf, crispy kylling eller måske er vegetar, så har Street Burger burgeren for dig. Lækre og saftige burgere med masser af smag. Skulle sulten ikke være så stor, så prøv en af deres 3 slags snack (eller måske dem alle?).

SOFISTIKA

Efter en imponerende periode med succesfuld foodtruck, træder Sofistika nu ind i en ny fase som en del af Urbania Street Food i Fredericia. Sofistika, der indtil nu har turneret landet med deres populære foodtruck, byder gæsterne velkommen til en oplevelse af autentisk græsk og Middelhavskøkken. Dette skridt virker naturligt for Laurits Sigaard, ejer af Sofistika, der ønsker at udforske og udvide de kulinariske horisonter mellem foodtruck-scenen og en fysisk restaurant/madbod.

Yazzy's

Hos Yazzy’s pita kan du nyde hjemmebagte pitabrød, der er lavet efter en gammel familieopskrift, som drager flere generationer tilbage – med brød, hvor smagen skaber minder fra bedstemors iranske køkken. Pitaerne fyldes med en skøn tandoori-grillet kylling, græsk kylling eller falafel til vegetaren. Køkkenet byder også på friske salater, hvor du kan vælge enten deres tandoori-grillet kylling eller falafel. Og sidst men ikke mindst, så er der en portion crispy fries med revet mild ost fra Arla Unika på sidelinjen. Velbekomme!