Ugentlige events

Mandage i lige uger

Mandagsbanko

15,- pr. plade, køber du mad hos en af vores boder får du 1 gratis spilleplade med pr. måltid.

Onsdage i ulige uger

Quiz

Gratis deltagelse, saml det skarpeste team og kast jer ud i paratvidens verden. Der er præmie til vinderholdet.

Hver fredag og lørdag

Guitarhygge

Vi får besøg af en af vores fantastiske husguitarister, som beriger Street Food med den bedste og mest hyggelige stemning.

Månedlige events

Hver sidste søndag i måneden

Børne Banko

15 kr. pr. plade. Vi tager vores banko ned på børneniveau og skruer op for sjov og ballade. Præmierne er målrettet børn i alderen 5-12 år, men det er også muligt for 3-4 årige at spille med.

Årlige events

Fredag d. 28. april og lørdag d. 29. april 2023

Tartelet Festival 2023

Efter stor succes med Fredericias første tartelet festival i år 2022, har vi besluttet at fortsætte festlighederne i år 2023. Derfor håber vi, at du er klar til endnu engang at spise tarteletter i laaaange baner!

Tarteletter ad libitum til den rummelige mave

Lørdag d. 3. juni 2023

Øltræf, den første lørdag i juni hvert år

Næste gang lørdag d. 3. juni 2023 kl. 10-18. Et samarbejde mellem Urbania Street Food, Mair’s og Fredericia Brewpub. Vi fylder hele Gothergade Syd med det bedste øl fra de lækreste danske bryggerier. Køb poletter og veksel dem i bryggeriernes stande til en smagsprøve på en øl efter dit ønske.

Lørdag d. 12. august 2023.

Street Cars Event

Næste gang lørdag d. 12. august 2023. Et arrangement for store som små og bil-glade mennesker. Kom ind og se de fedeste biler, nyere og ældre versioner. Vi fylder Gothersgade Syd med flotte veteranbiler, fede sportsvogne og super-biler. Følg med og få nærmere info på vores Facebookside, når vi offentliggøre begivenheden.

Øvrige events

Anarkist Ølsmagning hos Urbania Street Food
Onsdag d. 19. april 2023

Anarkist ølsmagning

Saml venner og/eller familie til en hyggelig ølsmagning med Anarkist. Vi smager på 6 forskellige øl og hører spændende historier om hver variant. Der vil være lige fra den lyse og lette ende til den mørke og bitre ende af øl-skalaen.

KUN 75 kr. pr. person

Eddie's Ølshow - ølsmagning og stand up
Onsdag d. 4. oktober 2023

eddie's ølshow - ølsmagning & stand up comedy

Kom med til verdens sjoveste ølsmagning, hvor bryghusejer Eddie Szweda sørger for, at øl og underholdning kombineres i skøn forening. Det er ikke en klassisk ølsmagning, som du kender den. Eddie ejer ganske vist Midtfyns Bryghus, men han er mest af alt amerikaner og entertainer, og så er han forelsket i vores lille land. Med udgangspunkt i sine egne oplevelser i Danmark underholder Eddie med historier om livet som “nydansker” og mødet med den danske kultur, mens han serverer nogle af sine prisvindende øl.