Ugentlige events

Mandage i lige uger

Mandagsbanko

Du får 1 plade pr. 15 kr. du køber for i baren (der rundes op og ned til nærmeste 15 kr.). Ved køb i boder får du 1 plade pr. måltid.

Onsdage i ulige uger

Quiz

Gratis deltagelse, saml dit skarpeste team og kast jer ud i paratvidens verden. Der er præmie til vinderholdet.

Book gerne bord

Hver fredag

Guitarhygge

Vi får besøg af en af vores fantastiske husguitarister, som beriger Street Food med den bedste og mest hyggelige stemning.

Hver fredag og LØRDAG

DJ & HAPPY HOUR

Fredag og lørdag er for mange lig med weekend. Vi fejrer næsten alle weekender med DJ, Happy Hour og masser af god stemning.

Månedlige events

Hver sidste søndag i måneden

Børne Banko

15 kr. pr. plade. Vi tager vores banko ned på børneniveau og skruer op for sjov og ballade. Præmierne er målrettet børn i alderen 5-12 år, men det er også muligt for 3-4 årige at spille med.

Årlige events

Fredag d. 26. april og lørdag d. 27. april 2024

Tartelet Festival 2024

Nu er det da efterhånden en tradition at skulle til Tartelet Festival i Fredericia – så vi gør det selvfølgelig igen! Derfor håber vi, at du er klar til endnu engang at spise tarteletter i laaaange baner!

Tarteletter ad libitum til den rummelige mave

Lørdag d. 1. juni 2024

Øltræf, den første lørdag i juni hvert år

Næste gang lørdag d. 1. juni 2024 kl. 10-18. Et samarbejde mellem Urbania Street Food, Mair’s og Fredericia Brewpub. Vi fylder hele Gothergade Syd med det bedste øl fra de lækreste danske bryggerier. Køb poletter og veksel dem i bryggeriernes stande til en smagsprøve på en øl efter dit ønske.

Lørdag d. 10. august 2024

Street Cars Event

Næste gang lørdag d. 10. august 2024. Et arrangement for store som små og bil-glade mennesker. Kom ind og se de fedeste biler, nyere og ældre versioner. Vi fylder Gothersgade Syd med flotte veteranbiler, fede sportsvogne og super-biler. Følg med og få nærmere info på vores Facebookside, når vi offentliggøre begivenheden.

Øvrige events