Tartelet Festival 2023

Efter stor succes med Fredericias første tartelet festival i år 2022, har vi besluttet at fortsætte festlighederne i år 2023. Derfor håber vi, at du er klar til endnu engang at spise tarteletter i laaaange baner!

Tarteletter ad libitum til den rummelige mave

Café MUMS står klar med de store kogegryder og ser frem til at fylde tusindvis af tarteletskaller med det bedste høns-i-asparges-fyld – ligesom mormor lavede dem. Saml venner og familie og tag sammen ned til J.B. Nielsens Plads i Fredericia og se hvem af jer, som kan høvle flest tarteletter ned! Med ad libitum billet kan du i hele 3 timer spise lige så mange tarteletter, som du har plads til i maven (psst.. vi fraskriver os al ansvar for overfyldte maver 😉 ) – det gælder frem til kl. 20.00. Skulle du få lyst til lidt flere tarteletter, så kan de købes stykvis herefter.

Vi gør opmærksom på, at efter kl. 20 bliver teltet åbnet op for alle gæster – om man har billet eller ej. Her vil der blive solgt tarteletter stykvis.

Teltet åbner kl. 16.30 fredag og kl. 11.30 lørdag, så der er tid til at komme ind og sætte sig til bords inden ad libitum begynder.

FREDAG D. 28. APRIL

RockAbout Madsen - Et Johnny Madsen coverband

Når maverne er blevet prop stoppet med tarteletter, kan du se frem til at høre alle de klassiske Johnny Madsen sange fra orkestret RockAbout Madsen kl. 19.00. RockAbout Madsen er et dedikeret koncertorkester, der binder Johnny Madsens musikalske virke sammen som en totaloplevelse af musik og sjove anekdoter.
Der bliver højt humør i teltet på J.B. Nielsens plads, hvor der vil være plads til 200 samtidige gæster i festivalteltet. En oplagt mulighed for at samle familie og venner til en festlig dag i Fredericia. Eller måske som firmaarrangement?

LØRDAG D. 29. APRIL

Musik hele dagen

Urbania Street Foods første populære husguitarist går på kl. 13.00 og vil spille en dejlig blanding af nutidens pophits til gode gamle klassikere fra såvel pop- som dansktop verdenen. Den næste musiker vil gå på kl. 16.00 og fortsætte den gode stemning.

Spisekonkurrence kl. 17.00

Sidste års vinder af tarteletspisningskonkurrencen fik spist 11 tarteletter på 10 min. og var heldig at løbe afsted med et gavekort på 5.000 kr. til Thansen! En sjov, stemningsfyldt og absolut mættende happening, som vi endnu engang afvikler under lørdagens program i år. Sidder du med den overbevisning, at 11 tarteletter blot er opvarmning for dig? Så synes vi bestemt du skal melde dig til spisekonkurrencen på mail hej@urbaniastreetfood.dk.