Tartelet Festival 2024

Vi er klar til Tartelet Festival 2024! Skal du med til hygge, fest og god stemning med tarteletter som mormor lavede dem?

Tarteletter ad libitum til den rummelige mave

FREDAG D. 26. OG LØRDAG D. 27. APRIL 2024

Café MUMS står klar med de store kogegryder og ser frem til at fylde tusindvis af tarteletskaller med det bedste høns-i-asparges-fyld – ligesom mormor lavede dem. Saml venner og familie og tag sammen ned til J.B. Nielsens Plads i Fredericia og se hvem af jer, som kan høvle flest tarteletter ned! Med ad libitum billet kan du i hele 2 timer spise lige så mange tarteletter, som du har plads til i maven (psst.. vi fraskriver os al ansvar for overfyldte maver 😉 ) – det gælder frem til kl. 20.00. Skulle du få lyst til lidt flere tarteletter, så kan de købes stykvis herefter.

de store danske band spiller fredag og lune carlsen spiller lørdag. se program for begge dage længere nede på siden!

Teltet åbner kl. 16.30 fredag og kl. 11.30 lørdag, så der er tid til at komme ind og sætte sig til bords inden ad libitum begynder.

199 kr. pr. person

(ex. billetgebyr)

Prisen inkluderer 2 timers tarteletter ad libitum, en plads i teltet og underholdning hele dagen.

FREDAG D. 26. APRIL

De store danske

Når maverne er blevet prop stoppet med tarteletter, kan du se frem til at høre noget lækkert musik fra LIVE band. I 2023 havde vi fornøjelsen af RockAbout Madsen, som er et dedikeret koncertorkester, der binder Johnny Madsens musikalske virke sammen som en totaloplevelse af musik og sjove anekdoter.
I 2024 vil du måske kunne genkende dele af bandet da vi får besøg af deres nyeste sammensætning, De Store Danske. Erfaringerne er de samme, men musikken bliver blandet, og der vil med garanti blive mulighed for fællessang. 

Der bliver højt humør i teltet på J.B. Nielsens plads, hvor der vil være plads til 200 samtidige gæster i festivalteltet. En oplagt mulighed for at samle familie og venner til en festlig dag i Fredericia. Eller måske som firmaarrangement?

LØRDAG D. 27. APRIL

lune carlsen - kim larsen kopi

Man kan, hvis man kender ham, umuligt have undgået at høre hans utallige imitationer af Kim Larsen – for han har gjort det siden han fandt ud af han kunne, i en meget ung alder. Det kom som noget af et chok for Jan, der aldrig havde set hans imitationer som værende noget specielt. “Jeg kopierer jo bare en anden kunstners værker, og tror faktisk slet ikke jeg kan synge hvis det er andet end Larsen.” Da startede turen.

Du kan opleve LUNE CARLSEN til TARTELET FESTIVAL 2024 på lørdagens program!

Spisekonkurrence kl. 13.00

En sjov, stemningsfyldt og absolut mættende happening, som vi endnu engang afvikler under lørdagens program i år. Den heldige vinder kan løbe afsted med en præmie til en værdi á 3.000 kr. Sidder du med den overbevisning, at din mave er det bundløse hul, når det kommer til tarteletter? Så synes vi bestemt du skal melde dig til spisekonkurrencen på mail hej@urbaniastreetfood.dk.