Selskaber

Flydende proviant pakker

Skal du holde fest, firmaarrangement eller anden form for arrangement hos Urbania, kan vi tilbyde ad libitum pakker på vores drikkevarer. Tilbuddet er gældende ved selskaber af minimum 10 personer og skal bestilles senest dagen inden arrangementet.

Er I også interesseret i en god løsning ift. spisning, så kontakt os på hej@urbaniastreetfood.dk.

*Øl: Carlsberg Pilsner, Tuborg Classic og Carlsberg 1883
**Drinks: Alle drinks på drinkskortet – dobbeltshot ikke muligt
***Vin: Husets vine

Tilvalg: specialøl +10 kr. pr. person

FØDSELSDAG

Hip hurra, det’ din fødselsdag! Det er i dag den dag, at du fejrer det med de bedste mennesker, de fedeste omgivelser og selvfølgelig noget helt vildt lækkert mad og drikke! Book bord hos Urbania Street Food, når din fødselsdag står for døren. Giv gæsterne mulighed for at vælge mad lige efter deres ønske. Vi tilbyder alt fra autentisk thai mad, de gode gamle danske retter, til en fantastisk saftig burger – og med et stort udvalg af drikkevarer, sørger vi også for at ingen går tørstige hjem.

FIRMA EVENTS

Står I og mangler nogle lidt anderledes og uformelle rammer for jeres næste firma arrangement? Så book bord hos Urbania Street Food. Med den rå og særdeles hyggelige indretning, er der plads til alle. Hos os fastlægger I jer ikke på én menu – vi er mulighedernes land! Gæsterne vælger frit mellem vores 6 formidable køkkener. Du kan se mere om de forskellige køkkener her. Derudover kan vores bar prale af at have intet mindre end 30 forskellige slags øl! Og så har vi selvfølgelig også et godt udvalg af softdrinks og cocktails.

BLÅ MANDAG

Slå vejen forbi Urbania Street Food på jeres Blå Mandag. Med en beliggenhed i gågaden, er det den perfekte mulighed for at samles til et lækkert måltid og en kold sodavand efter dagens shopping med konfirmationens indtjening. Vi byder på et hyggeligt miljø, hvor der er plads til alle. Få 10% rabat på drikkevarer, når du fejrer Blå Mandag hos Urbania Street Food.

BARNEDÅB

Når det er tid til at jeres lille guldklump skal navngives/døbes og I søger den nemme løsning til afvikling af dagens festligheder, så står Urbania Street Food klar til at hjælpe jer. Er I et større selskab, som gerne vil adskilles lidt fra den øvrige del af street food, så har I mulighed for at få lukket et område af. Der kan planlægges mad fra ét eller flere køkkener efter jeres ønske. Vil I lade det stå frit for jeres gæster at vælge menu, er det muligt at købe gavekort med valgfrit beløb til uddeling blandt gæsterne, så de frit kan vælge mad fra de 6 forskellige køkkener samt købe drikkelse i baren.